Bath and Body accessoires

/Bath and Body accessoires
Bath and Body accessoires 2016-12-28T10:05:45+00:00

HerbapharmMKM biedt naast een groot assortiment Bath and Body artikelen, een breed assortiment aan Bath and Body accessoires. Deze accessoires zijn er allemaal voor gemaakt om het plezier van de zepen en lotions nog beter te ervaren. Ze zijn een pure weldaad voor de huid en spieren, speciaal door ons geselecteerd.

De producten voldoen aan de hoogst gestelde eisen wat betreft milieu en diervriendelijkheid.

Manicure en Pedicure

Verzorg je handen en voeten goed met de uitgebreide manicure- en pedicurelijn van HerbapharmMKM. Hiermee kies je voor de hoogste kwaliteit staalwaren, geproduceerd volgens de normen van de Solingen staalwarenindustrie.

Lees meer

Badparels en figuurzeepjes

HerbapharmMKM levert al jaren decoratieve figuurparels, badparels en figuurzeepjes. De badparels en figuurparels zijn zeer geschikt voor een ligbad, maar ook voor een heerlijk voeten bad. Door de oliën maken de parels uw voeten heerlijk zacht en vrij van eelt.

Lees meer

 Natuur- en puff sponzen

HerbapharmMKM heeft als een van de weinige groothandels een grote voorraad aan Puffsponzen. De Puffsponzen zijn leverbaar in allerlei verschillende kleuren en in twee gewichten. Daarnaast kunnen wij onze afnemers natuurlijke sponzen aanbieden, welke voldoen aan de hoogste gestelde eisen, en op een milieu vriendelijke manier zijn geoogst.

Lees meer

Voetaccessoires

Genot boven alles, met de HerbapharmMKM voet accessoires houdt u uw benen altijd up-to-date. vanaf eelt remover tot teen ontspanner.

Lees meer

Loofah en Sisal

HerbapharmMKM levert enkele heerlijke loofah en sisal artikelen. Het is een weldaad voor de huid, en laat iedere Bad&Douche beurt omtoveren in een heerlijke ervaring.

Lees meer

Bad accessoires

De HerbapharmMKM bad accessoires zijn een extra ervaring tijdens ieder bad bezoek. De artikelen zijn speciaal geselecteerd om de consumenten nog meer te laten genieten van onze Bath and Body accessoires.

Lees meer