Bath & Body

/Bath & Body
Bath & Body 2016-12-28T10:05:45+00:00

Al sinds de oprichting ontwikkelt HerbapharmMKM hoogwaardig Bath & Body artikelen. Mede hierdoor is HerbapharmMKM een van de grotere leveranciers omtrent Bath & Body artikelen. Wij bieden daarnaast nog een groot rand assortiment, Wellness & Health parfums en cosmetica. Met de basis filosofie: ‘wat lekker voor je zelf is ook leuk om weg te geven’ bieden wij een groot scala gift sets aan, met verschillende mogelijkheden voor private label.

Door onze eigen inkoop kanalen en voorraadbeheer beschikken wij altijd over de meest courante en best verkochte artikelen. Hierdoor bieden wij onze afnemers een ongeschonden mix van hoog kwalitatief assortiment, met hoog impuls aankoop gehalte, gezonde marges en een sterk service gerichte afhandeling.

Marilene

Al meer dan 15 jaar is  Marilène het huismerk van Herbapharm. Kenmerkend met een zeer sterke prijs/kwaliteit verhouding en zijn tijdloze uitstraling maakt het al jarenlang deel uit binnen de organisatie en de drogisterijenbranche.

Lees meer

Bronnley

Als exclusief distributeur van het merk Bronnley is de ’Floral’ een collectie om de huid mee te koesteren. Het gebruik van handgemaakte methoden resulteert in betoverende geuren om de zintuigen te prikkelen.  Onze collectie is een perfecte mix van prachtige traditionele florale aroma’s, bestaande uit klassieke zepen, parfums en toiletartikelen.

Lees meer

Mama Sopa

Mama Sopa heeft een heerlijke serie zeepproducten. Lekker voor jezelf, en superleuk om weg te geven.  Het bijzondere aan Mama Sopa is dat er een vaste bijdrage per product wordt gedoneerd aan de ontwikkelingsorganisatie Simavi.

Lees meer

Op het gebied van importeren, exporteren, produceren en distribueren zijn wij breed ontwikkelt. Mede daardoor kunnen wij onze afnemers in geheel Benelux, actief in de Retail bevoorraden. Hieronder vallen dan drogisterijen, parfumerieën, natuurwinkels, cadeauwinkels, lifestylewinkels, woonwinkels en grootwinkelbedrijven.

Al onze Bath & Body producten worden gescreend op hoge kwaliteitseisen en de normen die wij stellen. Zo voldoen de meeste van onze leveranciers aan conform ISO certificering en een BSCI standaard. Daarnaast zijn wij als HerbapharmMKM sterk tegen onethische productie wijzen zoals Kinderarbeid of dierproeven. Resterend blijft de Europese regelwetgeving, welke wij strak volgen in ons assortiment. Zo zijn grotendeels alle producten van HerbapharmMKM vrij van parabenen, microplastics en SLS.

Italian soaps

De Italian Flowers serie staat bekend aan de goede grondstoffen die worden gebruikt en mooie parfums, gecombineerd met een aantrekkelijk design. De serie bestaat uit een Eau de toilette, bath & body douche zeep en een hand zeep.

Lees meer

Kitchen

De Kitchen hand serie is een product met een hoge attentiewaarde. De Kitchen serie bestaat uit een antibacteriële hand zeep en smoothing handlotion. Verkrijgbaar in  de vier verschillende smaken

Lees meer

Stones

De Stones handzeep serie is een unieke hand zeep met decoratieve steentjes. Verkrijgbaar in de  verfrissende kleuren transparant en aqua blauw. Het product is prima te gebruiken als een decoratief zeepje bijvoorbeeld in het toilet, en kent daarom ook een hoge attentie waarde.

Lees meer