Bronnley1

//Bronnley1
Bronnley1 2016-12-28T10:05:44+00:00

De Floral collectie van Bronnley is een collectie om de huid mee te koesteren. Het gebruik van handgemaakte methoden resulteert in betoverende geuren om de zintuigen te boeien. De Floral collectie is een perfecte mix van prachtige traditionele florale aroma’s, bestaande uit klassieke zepen, parfums en toiletartikelen.

Verkrijgbaar in de volgende geuren: Freesia, Lavender, Lily Of The Valley, Orchid en Pink Bouquet:

  • Freesia: de mooie Freesia geur bestaat uit groene noten en wordt opgefrist door waterige tonen en een fruitige zwarte bessen twist. De zachte Freesia geur is kenmerkend met verschillende groene bloemen, opgefrist met waterige tonen.
  • Lavender: een heerlijke parfum van lavendel, rozemarijn en eucalyptus op een floraal kruiden hart van geranium, roos en oranje bloem. Geniet van deze traditionele Engelse geur, gebruikt in onze zeep, geur en luxe toiletartikelen. Met als basisnoten patchoeli en mos.
  • Lily Of The Valley: de klassieke Lily of the Valley geur opent met frisse groene noten op een bloemig hart van fresia, lelie en jasmijn.
  • Orchid: een toegewijde bloem, geur van wilde orchidee en in het hart gecombineerd en samengesmolten met iris, roos en jasmijn wat resulteert in een frisse fruitige geur.
  • Pink Bouquet: een heerlijk bloemenboeket die roos, anjer, orchidee, paarse en lelie smaken combineert.

U kunt van deze collectie genieten in onze, zeep, geur en luxe toiletartikelen!

Neem contact op