Mama Sopa

//Mama Sopa
Mama Sopa 2016-12-28T10:05:44+00:00

Mama Sopa heeft een heerlijke serie zeepproducten. Lekker voor jezelf en superleuk om weg te geven..

Bestaande in drie geurvarianten: Bubble Blue met verfrissende mint-chocolade aroma, Shiny Orange romantisch met een vleugje mandarijn en Sparkling Ginger met gember en sandelhout..

Neem nu contact op!
Avada Macbook Image

Mama Sopa heeft een natuurlijke formule: zonder parabenen, zonder vervuilende microplastics en zonder enige phthalaten, het is PH neutraal en dermatologisch getest. Mama Sopa producten worden uiteraard niet op dieren getest.

Het bijzondere aan Mama Sopa is dat er een vaste bijdrage per product wordt gedoneerd aan de ontwikkelingsorganisatie Simavi.  Simavi werkt samen met moeders in ontwikkelingslanden aan gezondheid. Samen met hen zorgen we voor veilig drinkwater, goede hygiëne, een gezonde zwangerschap en de gezondheid van hun kinderen. We geven moeders de kennis die ze nodig hebben om ziektes te voorkomen.

Van de donatie van Mama Sopa kan Simavi samen met haar lokale partners moeders in India voorlichting over hygiëne geven. Wat deze moeders leren, geven ze door aan hun kinderen en de rest van de gemeenschap.

Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar de Mama Sopa website via de onderstaande button!

Neem contact op!