Byoux

/Byoux
Byoux 2016-12-28T10:05:45+00:00

HerbapharmMKM, voorheen Meko Byoux BV, is een byoux groothandel in bijouterieën en bijoux concepten.

Met gebruik van het huismerk MKM Design vinden wij byoux meer dan een fashion statement. De collectie is kenmerkend door zijn tijdloze en kwalitatief hoogwaardige ontwerpen. Een serie opgebouwd met de mooiste basics, tot de hipste en verfrissende trends.

Door onze eigen inkoop kanalen beschikken wij altijd over de meest courante en best verkochte artikelen.

Byoux service concept

Wanneer u als retailer een full service concept bijouterieën zoekt, kenmerkend door en duidelijke structuur en werkwijze bent u bij HerbapharmMKM aan het juiste adres.  Wij nemen tijdens het concept vrijwel alle werkzaamheden van u als retailer uit handen.

Lees meer

Cash and carry

Door dat HerbapharmMKM een grote voorraad van Byoux hanteert kunnen wij onze afnemers ten alle tijde uitnodigen om rond te kijken in ons Byoux magazijn. Op basis van het Cash’n Carry concept kunt u dan de Byoux zelf selecteren en ter plaatse betalen, vervolgens kunt u de producten direct meenemen.

Lees meer

Shop in Shop

HerbapharmMKM heeft een grote voorraad Byoux welke onder het merk MKM design worden verkocht. HerbapharmMKM biedt iedere retailer onze assortiment aan om in zijn winkel te verkopen. Wij kunnen u dan voorzien van promotie materiaal, wand stellingen, molens en natuurlijk de benodigde en gewenste byoux.

Lees meer