Shop in Shop concept

//Shop in Shop concept
Shop in Shop concept 2016-12-28T10:05:44+00:00

HerbapharmMKM verkoopt onder de naam MKM Design een shop-in-shop concept. HerbapharmMKM biedt iedere retailer ons assortiment aan om in zijn winkel te verkopen.

Wij hebben een speciaal systeem gemaakt waarbij wanden van 50 cm met tussenstukken van 10 cm tot elke gewenste breedte aan elkaar kunnen worden gemaakt. Zo kan er in de winkel een goed onderscheid tussen de verschillende productgroepen worden gemaakt. Zo blijft het voor de consument een overzichtelijke winkel die eenheid, strakheid en duidelijkheid uitstraalt.

Met behulp van koven aan de onder- en bovenzijde van de wanden kan elke winkel zijn eigen identiteit hieraan meegeven. Aan de bovenzijde kunnen posters/spiegels worden ingeschoven. De onderzijde die schuin is zorgt ervoor dat er geen ‘rommel’ onder het nette vak kan worden gemaakt.

HerbapharmMKM levert in diverse segmenten:

  • Exclusief segment
  • Hoog segment
  • Middensegment.

Deze segmenten worden aan een winkel toegewezen aan de hand van demografische en geografische factoren en de soort winkel.

Eenmaal een MKM-dealer, kunt u altijd rekenen op volledige ondersteuning die nodig is en/of gevraagd wordt. Producten die te lang op de standaard blijven hangen, worden teruggenomen ter bevordering van de omloopsnelheid. Het continu actueel houden van de collecties heeft bij MKM de hoogste prioriteit. Tevens biedt MKM haar dealers een proefperiode van 3 maanden aan, door deze wijze zit u zonder risico aan het dealer schap.

Voor interesse in het Shop in Shop concept neem contact met ons op

Neem contact op