Braces & Supports Emdee

/Braces & Supports Emdee
Braces & Supports Emdee 2016-12-28T10:05:45+00:00

HerbapharmMKM biedt iedere apotheek, drogist, sportzaak of fysiotherapie, het totaal vernieuwde eigen merk Emdee aan.

Emdee is een serie van ondersteunde braces, tapes en pijn verlagende hot & cold packs. Met behulp van verschillende deskundigen is de serie samengesteld, welke een volledige lichaamsondersteuning geeft op medisch en orthopedisch niveau.

De serie is geschikt voor alle leeftijden en lichaamstypen, vanaf de knie, enkel, pols en schouder.  Al dit is ontwikkeld om de hinderlijke blessures van de spieren te helpen genezen, u in staat te stellen uw activiteiten voort te zetten, zonder af te zien en uw spieren te ontlasten.

Emdee tapes

Kinesiologie tape van Emdee sport tapes is ideaal voor iedereen, vanaf de Basic once-in-a-week sporter, tot de professionele hockeyster. Onze Emdee kinesiologie tape biedt ondersteuning en stabilisatie voor spieren, gewrichten en pezen.

Emdee braces

Emdee Braces biedt een volledig assortiment van orthopedische, – en sportondersteuning. Met het verstelbare ‘One size fits all’ concept kunnen wij iedere leeftijd of lichaamstype bedienen. En bieden wij de meeste spieren, pezen, gewrichten de juiste ondersteuning, vanaf de enkel tot en met de pols.

Emdee Hot & Cold therapy

De herbruikbare Hot & Cold packs van Emdee zijn flexibel en ergonomisch, dit zorgt er voor dat het grotere gebieden van het lichaam kan behandelen, zoals de rug, been of schouder.

Emdee compressie support

De Emdee compressie supports geven net dat ene extra puntje steun, om pijnloos de dagelijkse of sportieve bezigheden af te ronden. Dit is mogelijk omdat de compressie supports van Emdee de bloed circulatie verbeterd, en steun geeft  voor een betere lichaamshouding.

Kinesiology tape of Emdee

Kinesiologie tape producten van Emdee bieden ondersteuning en stabiliteit voor spieren, gewrichten en pezen zonder enkele bewegingsvrijheid beperkingen als een traditionele brace.

Emdee Compressie supports

De Emdee compressie support geeft net dat ene extra puntje steun, om pijnloos de dagelijkse of sportieve bezigheden af te ronden. Dit is mogelijk, omdat de compressie support van Emdee de bloed circulatie verbeterd, en de juiste steun geeft voor een betere lichaamshouding.

Voor meer informatie omtrent Emdee kunt u door klikken op de onderstaande button.
U komt dan terecht op de nieuwe website van Emdee Supports.

Emdeesupports.nl