Shaving

/Shaving
Shaving 2016-12-28T10:05:45+00:00

Het traditional shaving is weer helemaal terug bij HerbapharmMKM.

Ruim 40 jaar geleden was het gebruikelijk om zich als man bij de kapper/barbier te laten scheren. Na de opkomst van het scheerapparaat is het scheren met open mes in de vergetelheid geraakt. Toch heerst er tegenwoordig een trend binnen de drogisterijenbranche wat betreft traditioneel scheren. Mannen besteden graag meer aandacht aan hun uiterlijk en hierbij speelt het scheren een belangrijke rol.

Daarom biedt HerbapharmMKM een diep en breed assortiment aan om het traditioneel scheren toegankelijk te maken binnen de drogisterijen branche.

Solingen

Scharfe Sachen sind unsere Spezialität – is sinds 1920 het motto van Solingen. De bekende fabrikant van de innovatieve TIMOR klassieke double edge scheermessen en open scheermessen. Een TIMOR scheermes is het perfecte gereedschap voor een perfect scheerresultaat.

Lees meer

James Bronnley

Als exclusief distributeur van het merk Bronnley kunnen wij de uitgewerkte scheer collectie van James Bronnley aanbieden. Het is een scheer collectie gemaakt van verbluffende aromatische producten, speciaal gemaakt voor mannen.

Lees meer

Proraso

Een traditional shaving merk met behoudt van de oorspronkelijke waarden: het gebruik van natuurlijke ingrediënten, excellentie in onderzoek, en respect voor de traditie. Hier door is Proraso een groot merk.

Lees meer

Scheer accessoires

Bij de juiste scheer benodigdheden horen ook de juiste accessoires. HerbapharmMKM hanteert een breed assortiment als het gaat om deze accessoires. Van een traditionele scheer strop tot manicure of pedicure sets wij hebben het in huis, en allen met de juiste kwaliteit.

Lees meer

Traditionele kwasten

HerbapharmMKM verkoopt uitsluitend de beste verkrijgbare scheerkwasten. De traditionele scheer kwasten zijn allen op een juiste manier gemaakt, met gebruik van hoogwaardige producten. Onder dit kopje vindt u ons volledige assortiment scheer kwasten

Lees meer

Traditionele scheer sets

HerbapharmMKM heeft enkele zeer exclusieve shaving sets, welke alleen een uniek design kennen.

Lees meer